Slide background

Jeg finder, forhandler og leverer bilen til din hoveddør

Slide background

Professionel rådgivning

Slide background

Din personlige bilshopper

Rådgivning om bilkøb

Jeg gør arbejdet for dig
Vil du gerne have en brugt bil, men har ikke tid til at søge nettet igennem og analysere alle modellerne? Savner du indsigt i hvad du især skal være opmærksom på, når du køber en brugt bil? Har du brug for at få rådgivning fra en bilrådgiver omkring hvilke bilmodeller, der bedst opfylder dine krav, ønsker og behov?

Indledende dialog
Den indledende dialog er vigtig, så ring på 20 95 10 92 eller skriv til levesen@bilraad.dk og hør hvordan jeg kan hjælpe dig.

Skal jeg selv hente bilen?
Nej, det gør din bilrådgiver. Jeg leverer bilen til din hoveddør på det tidspunkt af dagen som passer dig. På den måde kan du slippe for at køre gennem hele landet, for at hente din bil.

Hvordan finder jeg den rigtige brugte bil?
Selv kendte bilmærker kan have modeller, der skal repareres lidt for ofte. De fleste bilfabrikanter har på et eller andet tidspunkt lavet en ringe bilmodel. Jeg har med min erfaring indsigt i, hvilke mærker du skal undgå og hvilke du kan føle dig tryg ved.

Gør bilkøbet til en god oplevelse
Bilforhandlere har ikke altid haft det bedste ry, og måske kender du nogen der har fået en dårlig behandling af en forhandler. LevesenBilråd indtræder som mægler mellem dig og sælger i forbindelse med bilkøbet. Jeg er med til at sikre, at din næste bilhandel bliver en god oplevelse.

Hvilken bil passer dig?
Fortæl mig lidt omkring hvordan din hverdag ser ud og hvilke drømme og ønsker du har til en bil. Skal der være plads til familiens sommerferieudflugt eller familieforøgelse? Skal du kun bruge den til at køre på job? Bor du inde i byen og har kun sjældent behov for en bil? Sammen finder vi ud af hvad der er vigtigt for dig, og jeg vil få indsnævret billedet af den biltype som passer til dig.

Vil du gerne undgå forhandlingen?
Forhandlingssituationen kan være vanskelig, især fordi at bilforhandleren er mere vant til den end dig. Han ved hvilke argumenter han skal bruge, for at få flest penge ud af handlen. Jeg har købt og solgt biler i over 20 år, og kender alle argumenterne. Mit mål er at få prisen så langt ned som det er muligt, til glæde for dig.

Fokus på dine ønsker og behov
Som din bilrådgiver, arbejder jeg udelukkende i din interesse, med fokus på at finde den bedste bil på markedet, ud fra de ønsker og behov vi i fællesskab har fundet frem til.

Hjælp til hele processen
Når vi er blevet enige om den biltype, der passer bedst til dine ønsker og behov, tager jeg mig af hele processen frem til bilen står indregistreret i dit navn, og leveret til din hoveddør. Jeg holder dig naturligvis orienteret undervejs, for at sikre dig en tryg og god oplevelse.

Kontakt
Tlf: 20 95 10 92
E-mail: levesen@bilraad.dk

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at finde din næste bil?
Kontakt Christian Levesen

“Det er rart, at vi kan bruge Levesens bilråd så længe vi har bilen.”

Familien Arstorp
Se Christian Levesen fra Levesen Bilråd i PENGE, DR1

“Christian Levesen forhandlede prisen så meget ned, at hans salær var tjent ind!”

Familien Lusty
Levesen Bilråd - Christian Levesen