fbpx

Sådan får du

en god brugt bil

01

Hvordan kommer vi i gang?

Du kontakter mig, og vi får en snak om dine drømme, ønsker og behov til din kommende bil. Det er vigtigt for at finde den helt rigtige bil til dig. Ud fra denne snak vil du blive opmærksom på ting du måske ikke har overvejet. Fx hvor meget behov en nybagt familie har for plads til barnevogn, pusletaske, skifte osv. Eller værdien af at have fire døre, når børn skal spændes fast.

02

Søgning efter specifikke bilmodeller?

Efter at vi har talt sammen, begynder jeg at lede efter forskellige biltyper, som passer til dig. Derefter sender jeg salgsopstilling af nogle biltyper, som kunne passe til dig. Vi diskuterer hvilke fordele og ulemper modellerne har i forhold til dine behov og ønsker.

03

Kør en tur

Efterfølgende tager du ud og prøver en af de biltyper, vi har udvalgt. Meningen med det, er at du skal få en fornemmelse af bilerne. Hvordan ser de ud i virkeligheden, hvordan kører de? Hvilken fornemmelse har du af bilen når du sidder i den?

04

Hvad sker der efter at jeg har prøvet bilerne?

Du tager hjem og sunder dig lidt. Vi drøfter de indtryk de forskellige biler har givet dig og hvilke vi mener, opfylder dine ønsker og behov.

05

Hvad gør vi så?

Når beslutningen så er truffet omkring hvilken bilmodel det skal være, går jeg i gang med at finde den bedste af dem. Når det er sket, kontakter jeg forhandleren og spørger til bilen og dens stand. Hvis bilen stadigvæk synes i orden, forhandler jeg prisen på dine vegne. Når det er på plads er der kun tilbage at aftale tidspunkt for afhentning af bilen. Jeg gennemgår bilens stand, så den stemmer overens med det aftalte og forventede.

06

Hvad nu hvis du har en byttebil?

Det er ikke noget problem. Langt de fleste bilkøbere har en bil de skal af med.
Jeg vurderer din bil, og finder dens bytteværdi. Derpå sælger jeg den til forhandleren som bytte for højest mulige pris. Ofte kan det betale sig at sælge ens bil selv. Du vil oftest få en højere pris end den forhandleren vil give. Hvis ikke du har lyst til en masse sms’er, telefonopkald, fremvisning, om-registrering, og de andre opgaver der følger med når du selv sælger din bil, tilbyder derfor jeg at sælge bilen for dig.

Ønsker du at vide mere?