fbpx

Det siger kunderne om mig

“Jeg var i tvivl om mine bilbehov, efter at jeg var blevet mormor og fik i Christian Levesen den helt rigtige samtalepartner til afklaring af dette, derefter den helt rigtige til at finde den bedste bil til prisen. Jeg kan varmt anbefale Christians assistance.”

Stine Bosse
Erhvervsleder

“Christian har igennem de seneste par gange hjulpet os, når vi skulle have ny bil. Hvad enten det har været nyere modeller, eller gamle og sjove biler med patina – har han formået at støve lige præcis den bil op, som vi har ønsket. Vi fortæller bare hvad vi er ude efter, og så finder han ganske enkelt varen i det, for os, fuldstændig uoverskuelige marked der findes for brugte biler…

Vi har altid haft angst for at købe ”katten i sækken”, når vi selv har skullet købe en brugt bil hos en lige lovlig frisk brugtvognsforhandler.

Christian er på DIN side! Derfor kan man også være sikker på at få den bil man er ude efter til den helt rigtige pris! Ikke én gang er vi blevet skuffet over hhv. bil eller pris.

Desuden er det en stor hjælp at alt registrering, forsikring mv. også bliver varetaget som en selvfølge.

Det er pludselig blevet det nemmeste i verden at shoppe bil.”

Casper & Karina Hamilton, Nørrebro

“Vi skulle ha’ ny brugt bil, men havde ingen viden om biler og heller ikke ret mange præferencer. Christian hjalp os først til at forstå vores reelle bilbehov, og til at omsætte de behov, til konkrete biler. Med masser af tålmodighed og en løsningsorienteret tilgang, kiggede vi biltyper, hestekræfter og ekstraudstyr – noget som Christian guidede os kyndigt igennem, så vi fik “luet” ud i dårlige årgange og ligegyldigt udstyrssnak.

Vi har efter en tæt dialog med Christian, fået solgt vores gamle Citroen – og købt en super bil, som jeg elsker at sætte mig ud i hver morgen. Vi overholdt vores budget – og Christians salær fik vi dækket ind, på det vi har sparet, ved en god bilhandel.

Jeg kan virkelig anbefale Christians rådgivning. Han er troværdig, tålmodig og ved virkelig hvad hans snakker om.”

Louise Leisemei Paustian

“Man mærker straks, at Christian er en engageret og vidende bilelsker med en sund jysk indstilling til rollen som bilkonsulent. Og en god portion lune og humor. Ikke nogle hurtige, popsmarte løsninger, men en grundig analyse af mit reelle behov for en bil.

Da vi var blevet enige om bilen, tog vi en prøvetur i en lignende model for lige at få bekræftet at valget var rigtigt. Super fin service. Derefter arbejdede Christian med at finde bilen, kontrollere at den var i orden, og med at forhandle prisen med sælger.

For mig har det været en stor befrielse at have en faglig kompetent medspiller, som desuden tog sig af alt det praktiske i forløbet.”

Torben Helløv, Frederiksberg.

“I Maj 2008 besluttede jeg mig for at købe min første bil, og som førstegangskøber var min viden om bilejerskab stærkt begrænset. Det eneste jeg vidste med sikkerhed var, at bilen skulle være brugt, og at jeg havde brug for erfaren og uvildig rådgivning.

En ven satte mig i kontakt med Christian Levesen, for hvilken jeg kort skitserede mine behov, forventninger og ikke mindst prisklasse.

Under forløbet stiftede jeg bekendtskab med en højst professionel fagmand med en enorm ekspertise og indsigt. Men som ubeskrevet blad interesserede jeg mig mere for hvilken type og hvilket mærke af bil jeg skulle vælge, og Christian viste sig at være den bedst tænkelige sparringspartner.Vi havde mange behagelige og spændende samtaler om alt fra udformningen af instrumentbrættet i en Jaguar, til fordele og ulemper ved langsliggende motorer..

Udover at yde en helt enestående service, så er Christian en rigtig behagelig fyr at handle med. Jeg videregiver hermed mine varmeste anbefalinger.”

Gunnar Holse, Frederiksberg.

“Christian åbnede mine øjne for andre muligheder og valget af ny bil blev gjort nemmere med hjælp fra Levesen Bilråd.”

Kaja Brüel
Sangerinde og skuespiller

“Christians erfaring og viden gjorde mit bilkøb til en god oplevelse, hvor jeg fik truffet den helt rigtige beslutning.”

Sussie Sandra Suhr
Advokat

“Jeg har brugt Christian to gange, og begge gange har Christian fundet den helt rigtige Mercedes til mig, Christian er så dygtig at alle de venner jeg har anbefalet ham til også har været ekstremt glade for den uvurderlige bistand man får når man får bilråd af ham.”

Nicolai Monberg, Hellerup.

“hristian var helt fantastisk til at få solgt vores gamle bil, vi aldrig troede vi kunne få solgt. Derefter fandt han en fantastisk bil til os, som fuldt ud lever op til vores forventninger, og lidt til”

Henrik Lorentzen, Hellerup.

“Christian Levesen går bestemt ikke på kompromis når den rigtige bil skal findes og handles. Han engagerer sig helhjertet både med rådgivning om det “rigtige” bilvalg og når de forskellige modeller skal prøvekøres. Han kender simpelthen bilmarkedet indefra og ud og kan afgøre om pris og kvalitet hænger sammen. Vi har gjort brug af Levesenbilråd to gange nu og kan varmt anbefale Christian som garant for et godt bilkøb.”

Karin & Mads, Kbh. NV

“Vi har i et par omgange haft den store glæde, at handle biler med Christian Levesen og det hver gang været en udsøgt fornøjelse. Christian er meget vidende, engageret og umiddelbart tillidsvækkende og hans anbefalinger og indsigt, krydret med en ikke uavanceret sans for underspillet humor, har gjort at vi vil give ham vores aller varmeste anbefalinger til kommende kunder. Christian kan den sjældne kunst, at lytte når der skal lyttes og tale når der skal dette.”

Morten Ernst Lassen, Frederiksberg.

Når den gamle model ikke kan mere og trænger til at blive skiftet ud med en nyere model – men blot ved tanken om at skulle forestå salg /køb selv var som følelsen af at bevæge sig ud i “INGENMANDSLAND” hvor alt synes at være tilladt. Vi havde i øvrigt fra et andet vennepar hørt om hvorledes det faktisk kunne lade sig gøre at få rådgivning samt vejledning hos Levesenbilråd og som de gav udtryk for at de havde været meget tilfredse med.

Vi kontaktede Christian Levesen, Levesenbilråd, og har følt os rigtig godt behandlet fra første samtale. Det var både en meget kyndig samt professionel rådgivning vi fik hvad angik salg af vores gamle bil samt køb af vores nye og var på intet tidspunkt i tvivl om Levesenbilråd s håndtering af dette. Vi oplevede at handlen vedr. salg af vores gl. bil samt køb af vores nye/gl. foregik i fuld overensstemmelse med – hvad vi havde aftalt med hensyn til valg af bil samt pris. Vi endte op med en bil som levede op til vores ønsker og følte os godt guidet igennem ingenmandsland som endte med ikke at være helt så fremmed som ved begyndelsen. Vi tør slet ikke tænke på hvorledes det var gået uden hjælp fra Levesenbilråd

Vi kan derfor varmt anbefale Levesenbilråd når den gamle bil skal udskiftes.

Dorthe Harrit, Birkerød.